ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΘΡΩΠΕ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΙΕΙ

 

  

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ αω ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ α ΑΛΦΑ ω ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΕΤΣΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΥΜΕΝΗ, ΑΛΛΟΤΕ ΦΑΝΕΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, Η ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ.

 

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ αω ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟ αω ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ.

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΣ. α ΤΟ ΕΝΑ ω ΤΟ ΑΛΛΟ. ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ, ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ω ΕΝΑ ΔΕΞΙΑ α ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ

 

(ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ? ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ? ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΒΑΖΕ 4, 5, 7 ΜΑΤΙΑ! ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ? ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ. ΕΝΑ α ΚΑΙ ΕΝΑ ω).

 

ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ, ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ αω ΓΙΑΤΙ? ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ? ΜΕ 4, ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ωα ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ, ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΑ ωα ΔΥΟ ΝΕΦΡΑ, ΔΥΟ ΟΡΧΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ, ΔΥΟ ΩΟΘΗΚΕΣ ΟΙ ΘΥΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ? ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ? ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΔΕΞΙΑ αω

 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ ΤΜΗΜΑ αω. ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ, ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ω ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ α ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΔΥΟ? ΜΕ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. 13, 12+1 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ωα ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΙΩΤΑ.

 

ΑΝΘΡΩΠΕ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΑ ΙΩΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΠΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΟΙΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙωΤΑ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙωΤΑ.  

 

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΤΟΧΟΥ, ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΦΕΛΕΙΕΣ, ΤΑ ΔΩΡΑ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΖΩΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ αω

 

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΕΙΡΑ ΔΩΡΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΙωΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ. ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΕΣΥ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ.

 

ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

 

  

 ΠΗΓΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

 

 ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ 

 

ΑΞΙΕΣ-ΑΡΧΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια