ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟ Elefsis TV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ'' ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.


ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''.

ΠΗΓΗ

ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...
ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΓΙΑΤΙ
 Ε.ΣΥ.  ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια