ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ

Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΖΩΑ, Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΡΙΚΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΛΥΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ '' ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΡΩΜΑΙΟ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟΝ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''.


ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...

ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΓΙΑΤΙ
 Ε.ΣΥ.  ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια