ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

 


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ, ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΚΑΝΑΤΟΒΙΤΣ "ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ".


ΠΗΓΗ


ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Ε.ΣΥ.  ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


Ε.ΣΥ. ΛΕΜΕΣΟΥ

ΤΗΛ. 99579756, 99646930, 99548813, 99536808 

e-mail: esykyprou@gmail.com


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια