ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ''ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ'' ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Elefsis TV ''ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ'' ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΚΑΝΑΤΟΒΙΤΣ.


ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...

ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΛΙΤΗ...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια