ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΗΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ???

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ α ΕΩΣ ΤΟΝ ω ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΠΙΑ (ΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ.

 

ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΕΔΙΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

 


ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ, ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ.. ΠΟΣΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΑΜΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ.

 

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ.

 


ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΗΡΙΔΑΝΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΙΩΤΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 

ΑΡΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ, ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ.

 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ.

 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΞΕΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ? 

 

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΙΩΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΗΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ???

 

ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΦΘΟΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΥΔΩΡ, ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ? ΠΑΡΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ? ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωα αω....

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

 ΠΗΓΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

 

 ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ 

 

ΑΞΙΕΣ-ΑΡΧΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια