ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ


ΜΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ.

ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ‘ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ’, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 0,006%.

ΤΟ ‘ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ’ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ 2013 ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟ ‘ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ’, ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 146 ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 141 ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ.

ΤΟ ‘ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΡΥΠΩΝ’ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια