ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

  

 
 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ. (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ” 

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΗΝΕΣ, ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ, ΖΩΩΔΕΙΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ 365 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ.

ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΤΟΣ ΔΙΣΕΚΤΟ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 1 ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,.

ΦΑΝΤΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΙΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΔΟΝΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Η ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ? ΠΑΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ??

ΣΥΝΕΧΙΖΩ… ΟΠΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΚΩΜΙΚΑ, ΑΝΟΑ, ΖΩΩΔΗ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΚΥΡΩΣΑΝ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ), ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ, ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ.

«ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΤΟ 13 ΚΑΙ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΖΩΑ! ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 13Η ΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 12 ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 14.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 13 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 12Ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΟΝ 14Ο. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.

«ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 13Ο ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ –Η ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ, ΩΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΞΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ… ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΩΡΑ – ΝΟΥΣ), ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 13Ο ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ 14Ο, ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 14Ο ΟΡΟΦΟ, ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 13Ο ΟΡΟΦΟ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ, ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ, ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΚΑΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ 13 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΜΕΘΕΚΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ».

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
9

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΝΗΓΥΡΙ… ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΘΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ 13Ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟΝ 1 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΕΚΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΙΣΕΚΤΟ?

«ΔΗΛΑΔΗ 6 ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ 8 ΟΧΤΑΕΤΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΑΣ 8, ΔΙΣ – ΕΞΙ ΔΙΣΕΚΤΟ.

6 ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ + 6 ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ = 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ 8 ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΙΣΕΚΤΟ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ».

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.
10

ΑΡΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΑΟΣ –Η ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΗ ΜΕΡΙΚΗ –Η ΟΛΙΚΗ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΑΕΝΑΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΙΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΑΥΡΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 7 ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 31 ΗΜΕΡΕΣ, 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 1 ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΚΟΥΤΣΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΗΦΑΙΣΤΟ. ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ . ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑ, ΣΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΒΑΖΟΥΝ 7 ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕ 31 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΔΙΣΕΚΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟ ΜΗΝΑ, ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΙΣΕΚΤΟΥ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑ), ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 31 ΗΜΕΡΕΣ.

Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΕΡΩΤΩ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ –Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΟΗΤΑ ΜΙΑΡΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ?????

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ?? ΝΑ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3600 ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ?? ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ???

ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΥΤΟΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΟΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΒΡΩΜΟΖΩΑ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ: ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ 12 ΖΩΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ! ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ!!

( ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ  https://www.aitherikigrafi.gr/gennisi-anthropoy-ellin-genathlo?fbclid=IwAR0ugKHIgiHQGwpuXWUgQg7AaBbnHckcCu-LBrn9O-v6o3ZKPauENsEBCmk )

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/?p=36284&fbclid=IwAR026iXvI1EBLMBp9J9ftC3YmCCM5IuO0PbWOiQvC7J_Thcw7ID5IuoqsMM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια