ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

 


ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΓΑΘΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ) ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ,ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ‘’ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 765 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ Β1 ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

https://youtu.be/xsaBOxrfc50

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια