ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

 Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ

ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ 08/02/2005 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ
ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙΣ


ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ
ΕΚΛΕΙΣΑΝ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ  ...  ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ  ... ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ.... ΛΙΜΑΝΙΑ... ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ...
ΠΩΛΗΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.... ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ...ΑΡΧΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Singularlogic: ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

TO 2014
ΜΙΑ ΕΊΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΆ ΤΩΝ ΕΙΔΉΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΤΥΧΕ ΚΑΜΜΙΆΣ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗΣ ΜΝΕΊΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΊΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎΣ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΉΤΑΝ Η ΠΏΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΏΝ ΔΑΝΕΊΩΝ ΤΗΣ MIG ΣΤΟ “ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΟ FUND” ΚΚR.


Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌΤΕΡΗ ΠΑΡΆΜΕΤΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΤΗΣ MIG ΉΤΑΝ ΚΑΙ Η SINGULAR LOGIC, Η ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΏΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΈΤΡΗΣΉ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΆΔΟΣΉ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΘΌΝΕΣ ΜΑΣ...

ΑΥΤΌ, ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΕΛΈΓΧΕΙ ΠΛΉΡΩΣ ΌΛΗ ΤΗ ΡΟΉ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΏΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ Α Ν Α Λ Ο Γ Ω Σ…!
ΚΑΤΆ ΣΥΝΈΠΕΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΛΟΙΠΌΝ ΜΈΓΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΣΗΜΑΣΊΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΈΓΧΕΙ ΤΗΝ 'SINGULAR'.

ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΌ FUND ΕΞ’ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΈΧΕΙ ΙΟΥΔΑΪΚΉ ΣΤΆΜΠΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΊΑ, ΚΑΘΏΣ ΌΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΑΤΑ ΜΈΛΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΏΝ ΟΡΓΑΝΏΣΕΩΝ.

Η SINGULAR ΛΟΙΠΌΝ, ΈΧΕΙ ΠΕΡΆΣΕΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΎ LOBBY ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ…Η KKR ΙΔΡΎΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΖΕΡΌΜ ΚΌΛΜΠΕΡΓΚ ΤΖ. ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΈΛΦΙΑ ΧΈΝΡΙ ΚΡΆΒΙΣ ΚΑΙ ΤΖΟΡΤΖ ΡΌΜΠΕΡΤΣ, ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΏΗΝ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΗΣ -ΤΌΤΕ- ΚΟΛΟΣΣΙΑΊΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ BEAR STEARNS, ΌΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΣΥΣΤΉΣΕΙ ΚΑΙ «ΈΤΡΕΧΑΝ» ΕΠΊ ΣΕΙΡΆ ΕΤΏΝ ΤΟ ΤΜΉΜΑ ΕΞΑΓΟΡΏΝ. ΜΕ ΒΆΣΗ ΤΗΝ ΠΡΌΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ΜΕ ΣΕΙΡΆ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΏΝ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΗΣ BEAR STERNS, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΊΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΌΝ ΑΜΈΣΩΣ ΚΈΡΔΙΣΑΝ ΜΕΡΊΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΆΣ. ΚΟΜΒΙΚΌ ΣΗΜΕΊΟ ΣΤΗ ΔΡΆΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΉΤΑΝ ΤΟ 1989 ΌΤΑΝ ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΆ ΤΗΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ RJR NABISCO, ΣΤΗ ΜΑΚΡΆΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΣΕ ΑΞΊΑ ΕΞΑΓΟΡΆ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉΣ ΣΤΗ ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ ΙΣΤΟΡΊΑ! ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΆ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉΣ TXU (ΤEXAS UTILITIES) ΠΟΥ ΚΡΑΤΆ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΡΕΚΌΡ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗΣ ΕΞΑΓΟΡΆΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
ΣΥΝΟΛΙΚΆ Η KKR ΈΧΕΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΉΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΕΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ, ΕΞΑΓΟΡΈΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΑΠΌ 160 ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΑΠΌ ΤΟ 1977, ΚΑΤΑΦΈΡΝΟΝΤΑΣ ΜΆΛΙΣΤΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΡΕΚΌΡ ΠΟΥ ΔΎΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΠΆΣΕΙ: ΓΙΑ ΣΧΕΔΌΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ, ΑΠΌ ΤΟ 1982 ΈΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1990, ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΝΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΕΞΑΓΟΡΆ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ.


Α.Α.Δ.Ε.: ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΦΟΡΟΥΣ

ΣΤΙΣ 27/05/2016 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟ 4389 ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1, Η Α.Α.Δ.Ε. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ. ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Η Α.Α.Δ.Ε. ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΟΡΩΝ, ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ; ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ. Η Α.Α.Δ.Ε. ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΝΓΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ..."ΦΑΝΤΑΣΜΑ".

ΑΑΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ 17/5/2016


ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, (Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΦΥΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ, (ΒΛ. ΑΡΘΡΟ 80, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1,  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ “ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑ“ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΩΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ, ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SINGULAR LOGIC ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, Η ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE.

Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ SINGULAR LOGIC ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΛΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ LINK ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΗΛΑΚΗ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΥΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ- ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.


ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ``ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ``, Ο ``ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ`` ΚΑΙ Ο ``ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ``, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ``ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ`` ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.


ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 79 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4270/2014, ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,
ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΣΤΙΣ 25-09-2019, ΣΤΟ ΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ``ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΕ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019, (ΝΟΜΟΣ 4584, ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ ΦΕΚ Α 213, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018,ΑΠΑΝΤΗΣΕ:

``ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ
2014 ΜΕ 123 ΔΙΣ ΚΑΙ 2015 154ΔΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2020 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ
2014-2015

2016

2017-20182019
ΤΑ 600 ΔΙΣ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 - e ...
2020
600 ΔΙΣ ΩΣ "ΔΑΝΕΙΑ" ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2020 ...

ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...
ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΓΙΑΤΙ 
Ε.ΣΥ.  ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 
 ΠΗΓΗ:

KELTES-NEWS 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια