ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ;

 

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ;
ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ , ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ , ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ , ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΫΠΝΙΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΘΩΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΔΡΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΘΗΣΗ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΙΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΜΥΝΑΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ.Ο.Κ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΧΡΕΟΣ η ΠΛΟΥΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ Η ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

ΠΗΓΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια