ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΕΧΝΗ : ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. (Βίντεο)

 


Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ , ΤΟ ΗΔΥΣΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ , ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ , ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΠΑΣ.
ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια