ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

 

ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 3 ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΟΥ, ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΡΤΕΜΙΣ. 1 ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΑΔΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΔΙΔΑΧΗ, ΔΟΞΑΣΙΑ, ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ, ΤΕΛΕΤΕΣ, ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ, ΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ
ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ 
ΜΕΓΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ Η ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΘΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ, ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΒΛΑΒΕΡΟ, ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.

ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΩΝ. ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΡΗΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ. ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ  ΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΡΥΘΜΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΜΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΜΕ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΙΩΤΑ.

ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΝΑΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ: https://www.aitherikigrafi.gr/treis-nomoi-ton-iroon

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com


ΠΗΓΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια