ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ (Βίντεο)

 


Ο Φώτης Μιχαλακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;”, με τον Κώστα Φραγκόπουλο.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΞΥΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ – ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΙΒΑ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΝΟΤΗ ΜΥΤΑΡΑΚΗ ΣΕ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΔΟΜΩΝ ΦΙΛΙΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021.

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΙΣ 18-ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΗΔΗ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

https://youtu.be/l-12I69nxh0Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια