ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! “ΧΡΥΣΗ” ΒΟΜΒΑ !!! Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΦΜ (ΑΑΔΕ) 094000718 / ΕΝΑΡΞΗ 1-1-1901 ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΠΑ !!!

 

“ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δια ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΟΙ 50-50 ΙΔΡΥΤΕΣ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ !

Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. 4-2-2903 ΣΤΟ freshradio.gr Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. 31.050.000.000.000.000(τετράκις) ΕΥΡΩ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ !!!

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ !!!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 28-10-2020 ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ 1-1-1901 !!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΣ…

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ…

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!

ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΠΟΥΖΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ…

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟ Center TV (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ” 01/11/2897(2013). ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ “ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ” ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ 1945

ΤΟ 2008 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ; !!!

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ!

Η HSBC , Η DEUTSCHE BANK ΚΑΙ Η FEDERAL RESERVE ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια