ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ;ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, (ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ, ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ, ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΙΔΡΥΜΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, (ΒΛΕΠΕ 


ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ «ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ», ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ.
«ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ», (ΒΛΕΠΕ: https://ikk.gr/), ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΙΔΡΥΜΑ;
ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΙΔΡΥΜΑΤΑ, (ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 150.000, ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!), ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣΠΑΡΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΔΑΣΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ,(ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ), ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΟΛΑ ΤΑ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.
ΚΑΘΕ ΙΔΡΥΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣΕΒΡΑΙΟΙ, «ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ROTHCHILD ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ.  
ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ «ΙΔΡΥΜΑΤΑ» ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 51% ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ !  
ΦΥΣΙΚΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ., ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ; ΚΑΝΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! 
ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕ «ΔΩΡΕΕΣ», ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΛΟΦΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΝΩΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,  ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΤΙΣΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1045 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1045; ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, (ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!). 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΕΝΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 800, 1.100 ΜΕΤΟΧΙΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…!!! ΕΝΑ ΜΕΤΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, 50 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΟΧΙΑ.


ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΤΙΣ ΔΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ», ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ Η ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΡΑΚΟΗ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ!

«ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ " ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ", ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΚΟΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗΝ, ΩΣ ΜΙΑΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΑΡΕΤΩΝ, ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ: ΥΠΑΚΟΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΑΚΟΗ ΘΑΝΑΤΟΣ»!!! ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ;

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΜΕΤΟΧΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΕΡΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΑΜΑΤΩΝ
ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΕΣ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝΜΕΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ…
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια