ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΝΟΡΙΕΣ : ΟΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

ΕΝΟΡΙΕΣ : ΟΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1938 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΡΑΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ .
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ, ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ – ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ - ΣΕ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ.
ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ,
ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΙΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

Δείτε την εκπομπή:


https://pelasgoi-news.blogspot.com/2021/04/enories-aforologites-etaireies.html 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια