ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΒΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ LIKE ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ VIDEO ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

 

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, (ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ VIDEO, Κ.Α.) .OΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ,  ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ VIDEO ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΑΣΕΩΝ ΚΑΙ LIKES (ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ), ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ LIKE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΒΑΖΩ LIKE ΣΕ ΕΝΑ VIDEO ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!

ΔΕΣΤΕ ΤΟ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

Η ΘΕΑ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»Η ΝΙΚΗ  ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΦΤΑΣΕ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΝΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!


ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΜΕΣΑ! 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια