ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

 


ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.  

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. 

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.», ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ 1666 ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ

«Cestui Que Vie Act 1666», («ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ 1666») ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΕΑΝ «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ. (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, Κ.Α.), ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΒΛΕΠΕ: https://www.legislation.gov.uk/aep/Cha2/18-19/11/1991-02-01

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟ CITY OF LONDON (ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΟΡΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ TRUST (ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΟΛΩΝ «ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ» (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΩΝ ΝΟΜΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΖΟΥΝ), ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

ΤΟ 1931 ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ (ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (BIS) ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ «ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΤΟ 1933 ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΛΕΙΣ, ΤΟ VATICAN CITY, ΤΟ CITY OF LONDON ΚΑΙ ΤΟ WASHINGTON DC), ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.  

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC, Ο ΝΟΜΟΣ «Cestui Que Vie Act 1666» ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – «ΚΡΑΤΟΥΣ».

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ TRUST ΤΟΥ!

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΚΡΟ. 

ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, (ΑΦΜ), ΑΦΟΥ ΑΠΟΟΤΕΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑ (10) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, (100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 11Η ΕΩΣ ΤΗΝ 100 ΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΕΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ 100 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ).

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΕΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥΤΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΑΡΘΡΟ 13 ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 25 ΤΟΥ Ν. 344/76)

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ Ή ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ.

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!  

ΒΛΕΠΕ: http://www.odigostoupoliti.eu/dilosi-gennisis-tou-paidiou-me-mia-energeia-sto-maieftirio/  ΚΑΙ https://www.ypes.gr/katachorisi-vaptisis/

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ. 

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ!

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΣΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «PROOF OF LIFE» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC.

ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ EXEΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ,ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ UCC, ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ UCC.

ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ TRUST, (ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ), ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΡΥΕΙ, ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΟΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.  

ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΗΡΟΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣΤΟΤΕ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΧΡΕΩΣΗΣΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣΕ ΑΞΙΑ ΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ.

ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ UCC, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ UCC ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ UCC ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΕ.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΚΟΣ 1% ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, (ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», Κ.Α.), ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ 73 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 73 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC),  ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ IΝVOICE 1 KAI 2TA ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ  2019, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ E.U.L.CTRUST  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΩΣ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε., ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΩΣ «ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε., ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΩΣ «ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ». ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΝ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 15Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ:

4.777.225.507.100.000,00 ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ 4 ΤΕΤΡΑΚΙΣ 777 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 225 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 507 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ, (ΒΛΕΠΕ: https://www.facebook.com/tosfyri.news/).  


ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.

ΤΟ E.U.L.CTRUST ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ  ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ» ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.».

ΗΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.» Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ!

ΕΤΣΙ Η ΑΔΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.  

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΚΤΑΚΙΣ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ!

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ UCC ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΛΕΥΣΙΣ TV ΚΑΙ SORRAS TV.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

https://www.youtube.com/watch?v=wUBJnxqPq0g&t=917s


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2021/05/ucc.html 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια