ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ “Τ.Τ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 151754 ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ 1957 ! (26/10/2012) (Βίντεο)+(ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ "Τ.Τ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 151754 ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ 1957 ! (26/10/2012) (Βίντεο)+(ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝA

 

H ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΤΙΣ 26/10/2012( ΒΛΕΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.youtube.com/watch?v=y421rL6tKB0 ) , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΠΑΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΝΩ Η ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" ΨΕΥΔΩΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1936 ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΞΙΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ" ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΤΩΝ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2012, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΗΣ, ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 678,648 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΡΑΠΤΟ 66 ΣΕΛΙΔΩΝ, ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 52,53 ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Α. ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΕ (19-3-12) pdf ΤΗΣ 19 – 3- 2012 ( ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ) , ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ), ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ"ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 151754 Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ 29 – 01–1957ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΗ, ΣΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΩΣ "ΣΧΕΤΙΚΟ 12" !!!

ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ, ΣΤΙΣ 26/10/2012,

ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ, ( ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29-10-1951 ) , ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ.

Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ, ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ ( ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ , ΠΕΡΙ ΤΟ 310 μ.χ.χ. !

( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Αθηνογένη#cite_ref-elia.gr_2-2 )

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η "ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ( ΒΛΕΠΕ: http://www.saint.gr/2098/saint.aspx )

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΞΕΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

➡  Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ, ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΛΑΤΡΗ, ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ, ( Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΤΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΟΜΗΡΕΙΟΥ) ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ", 1881 – 1922 ) ,  ΘΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ, ( ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΦΙΛΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ" ) ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ( ΣΜΥΡΝΗ 1835 – ΑΘΗΝΑ 1/4/1908 ) , ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ 1891, ( ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ" ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΡΕΙΤ ) , ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ( 1838-1921 ) ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ  ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ, [ ➡   ΙΔΡΥΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΝΟΡΜΑΝΔΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΑΛΛΗ – ΡΑΟΥΛ ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Ραούλ ) ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ( ΒΛΕΠΕ: https://www.sansimera.gr/biographies/515 ΚΑΙ http://pireorama.blogspot.com/2012/02/blog-post_17.html ) , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΤΕΚΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ.

 ➡  ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΑΛΛΗ – ΡΑΟΥΛ ΕΙΧΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ – ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ –  ΖΑΝΗ – ΚΑΡΑΤΖΑ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Ράλλη_(κλάδος_Χίου ) ΚΑΙ ( https://el.wikipedia.org/wiki/ Αλέξανδρος_Μαυροκορδάτος ) ΚΑΙ https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Σκαραμαγκά ) ΚΑΙ https://el.wikipedia.org/Οικογένεια_Καρατζά ) ,

ΟΛΕΣ ΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ Α' ΚΟΜΝΗΝΟΣ, ΤΟ 1091 μ.χ.χ. , ( ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝ  Γ' ΤΟΥ ΙΣΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=39201 ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΜΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ… ) ΒΛΕΠΕ: ➡ ( https://alfeiospotamos.gr/?p=5998 ) ΚΑΙ ➡ ( https://alfeiospotamos.gr/?p=12624 ) ΚΑΙ ➡   ( https://alfeiospotamos.gr/?p=12303 ) ΚΑΙ ➡ ( https://alfeiospotamos.gr/?p=16889 )

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥ. ➡  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΗΤΑΝ:

1) ➡  ΕΛΛΗ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ( ;–1947 ) . ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΟΥΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

2) ➡  ΚΛΕΟΝΗ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ( 1871–1968 ) . ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΟΥΣΑΚΗ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΟΥΣΑΚΗ, ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΜΕΤΩΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1922 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ➡ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, 1Ο ΒΑΡΩΝΟ ΤΟΥ SWATHLING ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, SAMUEL MONTAGUhttps://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Montagu,_1st_Baron_Swaythling ) . ( Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1893 ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ – ARCHIBALD PRIMROSE ΣΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΟΘΩΜΑΝΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΧΑΜΙΤ Β' ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ) .

3) ➡  ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ( ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1878–ΑΘΗΝΑ 1953 ) . ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ) . ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ "ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ" , ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1915 – 1917. ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Ιωάννης_Αθηνογένης  ) . ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ – ΡΟΥΦΟΥ. Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ – ΡΟΥΦΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΑΣ. ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Αθανάσιος_Κανακάρης_-_Ρούφος  )

4) ➡  ΔΑΝΑΗ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ( ; – 1959 ) . ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΙΟΥ Α' ΚΟΜΝΗΝΟΥ, ΠΕΡΙ ΤΟ 1080 μ.χ.χ. , ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Καλλέργη  )

5) ➡  ΘΑΛΙΑ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ( 1871–1943 ) . ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Κουντουριώτη  )

6) ➡  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ( 1880–1958 ) , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ 1957. ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΙΖΑ ΤΟΜΠΑΖΗ -ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΜΠΑΖΗ Ή ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕΤΩΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ  ΤΟ 1668 ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/ Οικογένεια_Τομπάζη  )

➡ ⇒ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΖΑ ΤΟΜΠΑΖΗ–ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ( Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (  https://alfeiospotamos.gr/?p=11198 ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ ) . ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Μπενάκη  ) .

7)  ➡  ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗ ( 1880 – ; ) , ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΓΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΧΑΖΑΡΟΕΝΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ Ή ΒΑΛΤΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ. ( ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια_Μπαλτατζή  )

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Γ', ΤΟ 323 π.χ.χ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2020 μ.χ.χ. !

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ", ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ, ( ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ) , ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ( ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ) , ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ 8 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" , ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ,  ΠΟΥ ΔΩΡΗΣΕ, Ο ΕΛΛΗΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ  ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

…………………………………………………………………..

∗∗∗ ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια