ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2012.

  ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΗΓΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΟΚΙΖΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΤΑ 45 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. 

Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ 45 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ.

ΤΑ ΜΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ (ΧΡΕΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) ΣΤΙΣ 30 – 09 – 2012 ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 303.508,80 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ.

ΒΛΕΠΕ: https://www.minfin.gr/documents/20182/225124/DDX12-2012.pdf/4bec1506-3e3d-4c0c-8566-761117c8c5ad

ΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2012 ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 2012.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, (ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Κ.Α.) ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ 5ΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. 

Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "Hellenic Republic", ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Ο ΔΕΚΑΨΗΦΙΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ (CIK), 0000931106, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (UNITED STATES SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION - SEC) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 13 – 09 – 2016.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «Hellenic Republic», ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΟΚΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΙΝΑΙ:

69 EAST 79TH STREET

NEW YORK NY 10021

ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, (Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ).  

ΒΛΕΠΕ: https://sec.report/CIK/0000931106

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΤΑΡΑΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ – ΠΟΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΑΝ, ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΑΥΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΑΔΙΚΑ.

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΦΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ, (1827, 1843, 1893 και 1932), ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Πτώχευση_κράτους

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2021/04/600-2012.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια