ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

“Είναι Τρελοί Αυτοί Οι Έλληνες…” !! Παρουσιάστηκε Παλμικό Πυροβόλο Κατευθυνόμενο Με Laser Από Ελληνικά Χέρια !!!

 


George Theodorakakis Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες είχε πει κάποτε Αμερικάνος αξιωματούχος. Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω ένα υπερόπλο τελευταίας τεχνολογίας από Ελληνικά χέρια που παρουσιάστηκε σήμερα για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο λόγος για ένα παλμικό πυροβόλο κατευθυνόμενο με Laser που ανιχνεύει στόχους με ταχύτητες κάτω των 700 χιλιομέτρων την ώρα (βλέπε drones) και δυνατότητα συνεχών βολών με παλμική ακτινοβολία λιγότερο του ενός δευτερολέπτου ανά βολή. Ανίχνευση στόχου τα 25 χιλιόμετρα και δυνατότητα βολής εντός ακτίνας 10 χιλιομέτρων.

Το κόστος κάθε βολής είναι κάτι λιγότερο από ένα ευρώ σε αξία ρεύματος. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να κάνει ταυτόχρονη αναγνώριση πολλαπλών στόχων και να εξουδετερώνει τους πιο επικίνδυνους σε προτεραιότητα σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει προγραμματιστεί.

Η εταιρεία είναι στην Λάρισα και στις ΗΠΑ. Στην Λάρισα γιατί από εκεί ξεκίνησε και στις ΗΠΑ γιατί εκεί είναι η χώρα των ευκαιριών και το κέντρο φιλοξενίας των φωτεινών μυαλών. Κώστας Σούκος λοιπόν ο Έλληνας δεν τον γνωρίζω προσωπικά θυμάμαι είχα μιλήσει πρίν 20 χρόνια στο τηλέφωνο όταν μου ζήτησε μία ειδική κατασκευή για μία ρομποτική κατασκευή και είπα από μέσα μου τι ζητάει ο άνθρωπος τώρα μάλλον σε λάθος χώρα βρίσκεται. Πόσο δίκιο είχα……………….Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια