ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

 

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΓΕΝΗ Η ΟΝΤΑ Η ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΡΚΙΟ ΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΥΛΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ.

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΡΚΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΕΝ ΦΥΛΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΝΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ Η ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ Η ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

(ΣΕΛ 227-228) ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/persefoni

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια