ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

 

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε (ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΤΛ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣ Η ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ (ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ) ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΈΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΊΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ “ΠΙΣΤΕΥΕΙ” ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ 3.2 ΤΡΙΣ € ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΡΓΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΉ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΎΦΙΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΊΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΈΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΈΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΊ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

https://www.e-synews.gr/wp/2021

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια