ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΩΤΑ

 

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΩΤΑ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΩΤΑ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΩΤΑ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΩΤΑ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΩΤΑ

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ 8 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ. Η αω ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙωΤΑ ΒΓΑΖΕΙ 3 (1 ΜΟΝΑΔΑ) ΟΠΟΥ ΔΙΝΕΙ
ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΙωΤΑ ΤΗΣ αω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ).

ΟΣΟ ΤΑ ΙωΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΙωΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ, ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΛΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙωΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ α ΕΩΣ ΤΟ ω ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ Η ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ Η ΣΕ ΘΙΒΕΤΙΑΝΗ Η ΣΕ ΤΑΟΙΣΤΕΣ η σε ινδουιστεΣ η σε ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ Η ΣΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ Η ΣΕ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ Η ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ. ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΙΟΓΚΑ, ΣΕ ΜΟΓΚΑ, ΡΕΙΚΙ, ΜΕΙΚΙ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.

ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΜΕΣΑΙΩΝ, ΔΕΞΙΩΝ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΟΜΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΔΙΔΑΧΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΒΙΒΛΙΑ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ Η ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΙωΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΓΛΩΣΣΑΣ. ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΟΥ ΙωΤΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ? Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ? (ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ).

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΤΟΙΜΑΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΙωΤΑ ΤΟ Α ΩΜΕΓΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ, ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ 8 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Α ΩΜΕΓΑ ΣΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια