ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/09/2021 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ως  νόμιμος  και εγκεκριμένος  Πολιτικός Φορέας από την  Εισαγγελία Αρείου Πάγου με ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015, με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και τους διακριτικούς τίτλους «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»  και στην Αγγλική «ELLINON SYNELEYSIS», «E.SY.» ή «EL-EFSIS»  με σκοπό την νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων, δηλώνουμε ευθαρσώς προς πάσα κατεύθυνση ότι :

Ουδεμία σχέση έχουμε και αποποιούμαστε οιαδήποτε συσχέτιση με ομάδες, κινήματα ή δημοσιέυσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή και αλλού, τα οποία  προτρέπουν, παρακινούν, υποκινούν, φανερά ή κεκαλυμμένα τους Έλληνες πολίτες σε νομικές ή άλλης φύσεως δράσεις και αντιδράσεις, που σχετίζονται με την πανδημία Covid 19 και με ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς και κάθε άλλη παρότρυνση η οποία αντιβαίνει στην ελεύθερη βούληση των ανθρώπων.  

Ο Σεβασμός στην Νόηση και την  ελεύθερη βούληση κάθε ανθρώπου, πολίτη της Ελλάδος και απανταχού του πλανήτη, είναι απαράβατη Αρχή μας

Στρατηγικές διαχωρισμού και πόλωσης των πολιτών, ανήκουν στα κόμματα και τους καθεστωτικούς μηχανισμούς τους, όπως τα ΜΜΕ που δρούν ως φερέφωνα τους και εκτελούν εντολές  για χάρη  του ‘’διαίρει και βασίλευε’’ με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η καταδυνάστευση των  Ελλήνων πολιτών.

Όπως διαπιστώνουμε αυτό συμβαίνει κατά κόρον  τις τελευταίες ημέρες στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων των μεγάλων συστημικών καναλιών, με ένα νέο κύμα λάσπης, ψεύδους και συκοφαντικής δυσφήμισης του Πολιτικού φορεά του Έθνους των Ελλήνων, τον οποίο τεχνηέντως τα ΜΜΕ και οι «μεγαλοδημοσιογράφοι» τους, προσπαθούν να συνδέσουν με παρακίνηση - υποκίνηση υπέρ ή κατά του εμβολιασμού για την πανδημία Covid19.

Η ίδια πάντα συνταγή, για την παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών.

Καλούμε σε πλήρη επανόρθωση και αποκατάσταση της Αλήθειας του Δικαίου όλους, όσοι διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις,προσέβαλαν και συκοφάντησαν ανηλεώς την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και τον Πρόεδρο Αρτέμη Σώρρα.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Email:esy.tmimatypou13@gmail.com
ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

SORRAS T.V

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

                  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια