ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

5o ΜΕΡΟΣ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ(BINTEO)

 

ΣΤΟ ELEFSIS TV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΖΟΦΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ''ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ'' ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ Δ.ΝΤ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'', ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ"
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2.7 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ-ΑΡΧΗ, ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

«Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΞΑΓΩΓΕΣ»

ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ

«ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ»

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ;

ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ή ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, Η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 1992 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΕΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

«Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΑΣΜΑΛΟΓΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ»

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΩΝ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ- ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

«Η ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ»

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΒΛΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ!

«ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ…»

 ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ!!

«…ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ.. «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ»- ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ- ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ»

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΤΙ  ΜΑΣ ΛΕΕΙ;

ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ  ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!

ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΦΑΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ!!

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ- ΣΤΑΔΙΑΚΑ- ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ… ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Γ. ΜΥΛΩΝΑΣ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια