ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

 


ΣΤΟ ELEFSIS TV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Ο
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΕΙΤ Ο` ΜΠΡΑΙΑΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΠΩΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΓΙΑ «ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'', ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια