ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΥΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ

 


  Πόνος : Μυστική Πύλη Αφύπνισης - AigialeiaClub.gr

ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ρα, ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ, Ο ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ πυραμιδα ρα ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΥΛΗ.


ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΡΥΠΤΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ, «ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ», ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.


ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ. 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΡΥΠΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΝΗΜΕΣ, ΜΕ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΥΠΤΗ. «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ».

ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ, ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ.

Η 2Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΚΡΥΠΤΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΘΕΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ, ΙΔΙΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΦΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ.

ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ 2Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΥΠΤΗ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΠΥΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥΣ, «ΕΑΝ ΣΕ ΔΕΧΘΟΥΝ», ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ, ΕΑΝ, ΕΑΝ, ΕΑΝ...

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ.

ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΚΩΔΙΚΕΣ, ΟΠΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ρα.

Η 3Η ΤΡΙΤΗ ΚΡΥΠΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΗ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΚΡΥΠΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Η 3 ΤΡΙΤΗ ΑΥΤΗ ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ. ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ φωτΟΣ.

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ρα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ελλαΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ρα ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ, Η ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ φωΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΕΙΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΝΙΕΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ρα, ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ, Ο ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ρα, ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑΧΤΗ, ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.

ΤΟ ΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΥΧΤΩΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ. 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ.

ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ! 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ, Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ, ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΦΩΤΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. Η ΙΔΙΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ρα, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΜΟΝΟ ΔΕΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΟΤΙ Η αιγυπτοΣ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΘΗΒΕΣ, ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ρα, Ο ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΘΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ. 

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

 3 ΓΑΙΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ 

ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ - ΡΑ- ΜΑΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

 https://www.aitherikigrafi.gr/oliki-olotita-monadas-triadas

 ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΜΑΩΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια