ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΪΚΙΑ ΟΤΑΝ “ΓΕΡΑΣΟΥΝ”

 

 

Ο Καζαντζής Αλέξανδρος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ Ε.ΣΥ.;», με τον Θοδωρή Λαφαζανίδη.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ “ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΛΗΘΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΡΩΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΦΗ.

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΟΛΚΑΔΕΣ,ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΟΡΟΙ,ΤΡΙΗΡΕΙΣ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΣΚΟΥΝΕΣ ΤΑ ΠΕΡΑΜΑΤΑ,ΟΙ ΓΟΛΕΤΤΕΣ,ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΟΣΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΩΝ ΞΥΛΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΑΛΙΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΑΝ.

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

9.0 ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ελλάδα ίσον θάλασσα. Είμαστε οι άνθρωποι της θάλασσας. Έχουμε στο DNA μας την σύνδεσή μας με τη θάλασσα. Η ενίσχυση της θέσης παγκοσμίως της ναυτιλίας ακόμη περισσότερο από ότι είναι σήμερα είναι βασικός στόχος της Ελλήνων Πολιτείας. Σημαντικό επίσης είναι το γεωστρατηγικό σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα που ενώνει τρείς ηπείρους.
Η ναυτιλία θα θέσει την Ελλάδα ως παγκόσμιο κέντρο συναλλαγών και εμπορίου.
9.1. Η Ελλήνων Πολιτεία έχει σαν στόχο τη βιομηχανική ανάπτυξη της ναυτιλίας σε όλα τα επίπεδα.
9.2. Βασικός στόχος να δημιουργηθούν ελεύθερες ζώνες εμπορίου και διακίνησης, τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι, όλες οι απαραίτητες υποστηρικτικές υπηρεσίες κ.ο.κ.
9.3. Η Πολιτεία θα είναι συνεπίκουρη της ναυτιλίας ώστε να γίνει η Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου και συναλλαγών.
9.4. Θα γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα ούτως ώστε να υπάρχει υπερσύγχρονο δίκτυο σιδηροδρομικών σταθμών, αεροδρομίων, περιφερειακών δρόμων δομημένων με τις ανάλογες υπηρεσίες, θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονη διαχείριση αποθήκευσης, τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς φόρτο -εκφορτώσεων, ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης της κίνησης κτλ ούτως ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει ένα υπερσύχρονο διαμετακομιστικό κέντρο και εμπορίου.
9.5. Θα ενισχυθεί η υπάρχουσα ναυπηγική κατασκευαστική τεχνογνωσία καθώς και οι υψηλών προδιαγραφών επισκευές όλων των πλωτών μέσων σε ναυπηγοεπισκευαστικές εγκαταστάσεις.
9.6. Στόχος είναι η κατασκευή υψηλοτάτης τεχνολογίας πλοίων, που θα παρέχουν ασφάλεια, χρηστικότητα και άνεση.
9.7. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί ώστε η ενέργεια που απαιτείται για την κίνηση των πλοίων να αντικατασταθεί με εναλλακτικές μορφές ενέργειας με στόχο την ελεύθερη ενέργεια.
Η Ελλήνων Πολιτεία με το πρόγραμμα αυτό θέτει την Ελλάδα στη θέση που της ανήκει στον τομέα της ναυσιπλοΐας.

https://www.e-synews.gr/wp/2021

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια