ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ

 

Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ
Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ Η ΒΑΣΗΛΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΛΕΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΤΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ.

ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2 ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΡΙΖΕΣΑΙ ΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ

ΣΕΛ 232-234 ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/persefoni

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια