ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ

 

ΣΤΟ “WEB TV” ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: “ΤΡΟΦΙΜΑ – ΤΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΑ, ΒΛΑΒΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΝΩ Ο ΕΦΕΤ, ΩΣ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΚΑΛΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://vouleuthsthsleykadostheodoros…

ΤΗΛ.: 6942869240

E-MAIL: nikolaoutheodo385@gmail.com

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel… & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9…

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια