ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ELDORADO GOLD Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

ELDORADO GOLD Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ELDORADO GOLD Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ELDORADO GOLD Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΚΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΞΙΚΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΥΔΡΟΦΟΡΕΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΟ ΝΕΡΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝΩΝ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΥΒΙΚΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΦΤΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ. ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 https://www.e-synews.gr/wp/2021

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια