ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

 

Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ
Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΕΙ 888.280 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ. ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΠΙΠΛΑ, ΡΟΥΧΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ. ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ: «ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΥΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ – ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ, ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ, Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΟΧΙ Η ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ». ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΜΕΨΙΜΟΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ. ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜ17.1. Ο ρόλος του Λιμενικού ώματος είναι να παράσχει ασφάλεια στην Πολιτεία στον θαλάσσιο χώρο και ειδικά σε όλες τις ακτογραμμές.

17.2. Έχει ιδιαίτερα αυξημένο ρόλο για την αντιμετώπιση της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεμπορίου. Οι ανάγκες του Λιμενικού ώματος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται στο θαλάσσιο χώρο μας είναι και ποσοτικές και ποιοτικές.

17.3. Είναι απαραίτητο να καλυφθεί με κάθε δυνατή τεχνολογική εξάρτηση το ώμα ώστε ο έλεγχος να γίνεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.

17.4. Κάθε νησί και πολύ πυκνά σε στρατηγικά σημεία των ακτογραμμών μας πρέπει να υπάρχει βάση ταχύπλοων πλωτών μέσων ώστε να αντιμετωπίζονται όλες οι καταστάσεις τάχιστα και αποτελεσματικά.

17.5. Οι υπηρετούντες στο Λιμενικό ώμα θα έχουν την καλύτερη εκπαίδευση καθώς επίσης την προσοχή της Πολιτείας για το έργο που επιτελούν με ικανοποιητική αμοιβή και ασφάλιση ώστε να υπηρετούν ανεπηρέαστοι το καθήκον τους

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

 

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.

15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.

15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.

15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .

15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

 

16.0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού ώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλ

αδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.

16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.

16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες, παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.

16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

https://www.e-synews.gr/wp/2021

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια