ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ. ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ. ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ. ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2636 ΦΕΚ 198 ΣΤΙΣ 27/8/1998 ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε” ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΤ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΡΑΕ(ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΈΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.. ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΧΈΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΟΛΙΚΏΝ ΠΑΡΚΩΝ ΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΑΦΟΥ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ.. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΧΈΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΞΙ ΕΤΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΕ 49000 ΕΡΓΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΡΉΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΑΣ ΔΡΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΉ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.. ΜΕ ΤΙΜΗ ΥΠ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια