ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ  ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΕΡΔΗ ΚΛΠ.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ…..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ  ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΟΥΛΟΥΒΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ radioalfeios.gr/web-tv – radioalfeios@gmail.com


 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια