ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

https://www.aitherikigrafi.gr/ellania-aitheriki-maiandros-grafi-2

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ Α Ω ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΩΣ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΚΥΚΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.

Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ.

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ (ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ).

1 ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΑΠΕΙΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΠΗΓΗ 

«ΜΕΛΕΤΗΣΕ 

ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,

 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ

 ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ

 ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ».

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

ΠΗΓΗ

………………………………………………………………

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια