ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ

 


Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΥΛΙΚΩΝ, ΣΤΕΡΕΩΝ, ΥΓΡΩΝ, ΑΕΡΙΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΡΑ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΥΛΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΕΙΡΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

ΕΤΣΙ, ΤΟ ΑΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ 'Η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΕΤΣΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙωΤΑ: ΣΥΜΠΑΝ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΗΛΙΟΙ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΣΤΟ (360º),

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ Ι, ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ <<ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΡΧΗ ΔΗΜΙOΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ>> ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.


ΠΗΓΗ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια