ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

 

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ 2020 ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΛΣΤΑΤ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ) ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ; ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ; ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ Η ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΠΗΡΑΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ 49.000 ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ. ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια