ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Ο Ανδρέας Καμπέρης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ», με την Ασημίνα Τσιριγώτη.
ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΤΩΝ, ΩΡΙΜΟΙ ΠΙΑ ΑΝΔΡΕΣ, ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΑΠΕΛΛΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ.
Η ΣΠΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΙΓΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΥΠΩΝΤΙΔΩΝ. ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Ο ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΓΟΝΟΙ ΕΥΓΕΝΩΝ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΤΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΪΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

https://www.e-synews.gr/wp/2021

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια