ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

U.E.H.P. – ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 300.000€ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

U.E.H.P. – ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 300.000€ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

U.E.H.P. - ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 300.000€ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
U.E.H.P. – ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 300.000€ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 22/09/2021. ΜΟΛΙΣ 300 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ (ΠΛΗΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, UEHP. ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 250.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΟ UEHP ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΤΟ 2018 Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΗΤΗΣΕ 63 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ 105 ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ 50 ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ 45 ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΑΕΠ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΠΑΖΕΙ Η Ε.Ε ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΙ ΖΗΣΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 https://www.e-synews.gr/wp/2021

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια