ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/11/2021 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

Όπως στα σύνορα του Έβρου το 2020, έτσι και τώρα, βλέπουμε χιλιάδες μετανάστες να προσπαθούν να περάσουν παράνομα από την Λευκορωσία στην Πολωνία. Και πάλι η Ευρώπη φαίνεται να αδρανεί αντί να δώσει αποφασιστική λύση προστατεύοντας τα σύνορα της. Από την άλλη, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, την καλεί σχεδόν εκβιαστικά να χορηγήσει Ευρωπαϊκά κεφάλαια στην Λευκορωσία, ώστε να μην αφήσει τους μετανάστες να  περάσουν στην ΕΕ. Όταν λέμε Ευρωπαϊκά κεφάλαια να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για χρήμα από τον κόπο και τον ιδρώτα των Ευρωπαίων φορολογουμένων που θα έπρεπε να έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και όχι να διοχετεύονται σε τρίτες χώρες κατά το δοκούν. Δοκιμασμένη συνταγή, αφού ήδη στο παρελθόν η ΕΕ χορήγησε κεφάλαια στην Τουρκία για να σταματήσει τις ροές μεταναστών στην Ελλάδα. Οι ροές όμως δεν σταμάτησαν ποτέ. Η εκροή κεφαλαίων δεν έφερε αποτέλεσμα. Μάλιστα πρόσφατα ο Ερντογάν δήλωσε απειλητικά, ότι ‘’αν ανοίξουν τις πόρτες δεν ξέρει τι θα μπορέσει να κάνει η Ελλάδα’’.                                       

Τίποτα από αυτά όμως δεν μας κάνει εντύπωση. Γνωρίζουμε ότι οι αξιωματούχοι δεν θέλουν να λύσουν το κατασκευασμένο πρόβλημα της μαζικής μετανάστευσης. Η δημιουργία συνθηκών που την δικαιολογούν είναι το όχημα για την επίτευξη του σκοπού τους. Την αλλοίωση δηλαδή του πληθυσμού της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως έχει σχεδιαστεί και αποφασιστεί προ πολλού.

Ας θυμηθούμε τον Δεκέμβριο του 2018 και την Παγκόσμια Συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για την Μετανάστευση όπου προβλέπεται μεταξύ άλλων, και σύμφωνα με την Ατζέντα 2030, η ελεύθερη μετακίνηση του οποιουδήποτε προς οπουδήποτε, η χορήγηση ίσων δικαιωμάτων στους μετανάστες με αυτά των γηγενών (αυτοχθόνων) πληθυσμών, η εκπαίδευση και η εργασιακή αποκατάστασή τους, με σκοπό την ένταξή τους στην τοπική κοινωνία και από την άλλη, η καταγραφή όλων όσων αντιτίθενται στην μετανάστευση και η λήψη μέτρων εναντίον τους, όπως η ποινικοποίηση ανάλογων δραστηριοτήτων τους.

Όλα αυτά λοιπόν που μας παρουσιάζουν είναι μεθοδεύσεις. Εσκεμμένα και προδοτικά πολιτικά παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες των ανθρώπων, για την πραγματοποίηση της σχεδιασμένης ατζέντας τους. Οι παγκόσμιοι ηγέτες συμφώνησαν και προχωρούν στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων, υπονομεύοντας και καταστρέφοντας το μέλλον των ανθρώπων. Δημιουργούν το αίτιο και μας πλασάρουν την λύση τους υποτιμώντας την νοημοσύνη μας. Στόχος τους η ολοκληρωτική αλλοίωση των κοινωνιών σε όλα τα επίπεδα.

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι και θα είναι εδώ, ως ο μόνος παγκόσμιος ανθρωποκεντρικός οργανισμός, για την αποκατάσταση της Αλήθειας και του Δικαίου και την ένωση όλων των Ελλήνων για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας των ανθρώπων.


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 

   ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 

                 Email: esy.tmimatypou13@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια