ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΖΕΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ & Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ

 

ΖΕΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ & Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ
ΖΕΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ & Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ

Η Ελένη Νιάρχου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ε.ΣΥ.;», με τον Θοδωρή Λαφαζανίδη.

Η ΑΣΧΗΜΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ, ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ, Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ, ΑΝ ΠΙΕΣΤΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΡΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΔΕΥΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ.

ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια