ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

 

ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ
ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΙΜΠΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;” ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΟΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-https://www.e-synews.gr/wp/202

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια