ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΗΘΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 4780/2021 (Α΄ 30) ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΕΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΡΧΩΝ , ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ,ΦΤΩΧΕΙΑΣ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ,ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΑΠΩΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ,ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Η ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΗΘΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΜΑΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΚΑ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 https://www.e-synews.gr/wp/2021

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια