ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN

 

ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN

ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN
ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ‘Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AEGEAN. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AEGEAN. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ AEGEAN ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΒΛΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ. ΈΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΛΟΙΠΟΝ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΛΛΑΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια