ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ – ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

  

ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ – ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ‘Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ,ΥΦΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ,ΑΝΑΤΡΕΧΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΜΟΧΘΟ,ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ,ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ,ΥΛΙΣΜΟΥ, ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ,ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΝ,ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ,Η ΜΑΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ,ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ-ΑΡΧΕΣ,ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΔΙΚΑΙΟ, ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΣΤΕΓΗ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ,ΟΧΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ,ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΑ ΔΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ,ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 https://www.e-synews.gr/wp/2021/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια