ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

COMUNICAT DE PRESA 19/12/2021 ADMINISTRAȚIA REGIONALĂ CENTRALĂ DIN STRĂINĂTATE

 

Este foarte impresionantă încercarea constantă de defăimare legală și aprobată de Corpul Politic ELLINON SINELEFSIS Deci încă o dată declarăm cu îndrăzneală în toate direcțiile că: Nu avem nicio legătură și declinăm orice asociere cu grupuri, mișcări sau postări pe rețelele de socializare sau în altă parte, care incită și motivează în mod deschis sau ascuns, cetățenii greci la acțiuni și reacții legale sau de altă natură, legate de pandemia de Covid 19 și tot ceea ce presupune, precum şi orice altă incitare care este contrară liberului arbitru al poporului. Respectul pentru minte și liberul arbitru al fiecărei persoane, cetățean al Greciei și pretutindeni pe planetă, este Principiul nostru inviolabil. Scopul organizației

ELLINON SINELEFSIS este acela de a uni toți cetățenii fără nicio discriminare pe baza sistemului VALOARI de 33 de PROTOCOLE pe care Președintele Organizației Dl. Artemis Soras vrea ca să putem stabili împreună cu toții STATUL GREC cu VALORI, PRINCIPII și LEGI DE STAT care să restabilească adevărata DEMOCRAȚIE. Strategiile de segregare și polarizare a cetățenilor aparțin partidelor și mecanismelor lor de regim, cum ar fi mass-media care le acționează ca purtători de cuvânt și execută ordine de dragul „împarte și stăpânește”. După cum vedem, asta se întâmplă în ultimele zile în buletinele de știri de televiziune ale marilor canale sistemice, cu un nou val de noroi, minciuni și calomnii al Corpului Politic al Națiunii Grece, care este manipulat artificial de mass-media. și „marii jurnaliști” ai lor, încearcă să vă conectați cu motivația pentru sau împotriva vaccinării pentru pandemia de Covid 19. De ce această țintire a lui Artemis Sorras și a ELLINON SINELEFSIS ?

 Poate pentru că singurul adversar de care se teme regimul de conducere este unirea grecilor? De aceea mass-media a oferit milioane pentru a-i proteja cu propaganda lor? Întotdeauna aceeași rețetă, pentru a induce în eroare cetățenii greci. Facem apel la toți cei care au răspândit știri false, au insultat și au calomniat ELLINOS SINELEFSIS și președintele Artemis Sorras să repare complet și să restabilească Adevărul Legii.

 

REPREZENTANTUL CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE A 

E.SY. ELINON SINELEFSIS ADMINISTRAȚIA EXTERNĂ CENTRALĂ DEPARTAMENT ȘI

ACTUALIZĂRI-PEKLARI ATHANASIA

    Email: esy.tmimatypou13@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια