ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η’ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

 


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η' ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η’ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

Ο Μιχαλακόπουλος Φώτης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;», με τον Λαφαζανίδη Θεόδωρο.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η’ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ; ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ. ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΣ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΥΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α ΑΘΗΝΩΝ ΦΩΤΗ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,Ε.ΣΥ;”.

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια