ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΣ

 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΣ
Ο Αλέξανδρος Καζαντζής, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ..;” με τον Θεόδωρο Λαφαζανίδη.
Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟ’Ι’ΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.
ΤΟ 1940 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ” ΚΟΟPER ” KΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΙΩΑΝ.ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟ 2010 Ο ΓΕΩΡΓ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΕΩΣ ΤΟ 2035.
ΑΡΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ! ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ! ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ …Η ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ,ΔΟΥΛΕΨΑΝ, ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ:
” ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ” ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1920 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΑΞΟΠΟΙΟ ΝΙΚΟ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ…ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΥΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ :
ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !! ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε ΚΑΙ ΜΕ….Α.Φ.Μ ;;;

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να
εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

https://www.e-synews.gr/wp/2022/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια